Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 10 måneder siden

  Hvad bliver spændende at følge i dansk svømning i 2016? Mine bud:
  1) Trials kl. 13.00/22.00 – holder det vand (tøhø) og betyder det, at de svømmere, der ikke er kvalificerede allerede har dårligere chancer? (Ja – set herfra!)
  2) Bliver de danske langbanemesterskaber for hhv. junior og senior de bedste mesterskaber nogensinde fordi deltagerantallet bliver lavere end normalt? (Ja – set herfra!)
  3) Får Herning SK rent faktisk lavet de bedste arrangementer nogensinde til DM, som de påstår? (Det håber jeg!)
  4) Hvad bliver det mest spændende ved OL?
  Hvad er der ellers af interessante ting i 2016?
  Skal jeg byde ind på noget kontroversielt (eller i hvert fald anderledes): Michael Phelps bliver trod sinde snart 31 år den helt store oplevelse til OL. Han kommer til at vinde mellem 4 og 6 guldmedaljer inkl. holdkapper og vil sætte 1-2 individuelle verdensrekorder. MP front fly

  0
  8
  • Har forresten hørt, at Herning har hyret en “barista” til trænerloungen under DM? Er det bekræftet @michaelhinge ?? I så fald sættes i hvert nye standarder på dét område :) Er der andre nye ting i støbeskeen?

   • Naturligvis. Intet er vel godt nok. Slut med slavekaffe i tarvelige kander

    • GREAT! :)
     @michaelhinge Kan du løfte lidt af sløret for, hvad der ellers er planlagt? Den her dag mellem de to stævner…. hvad er tanken bag den? Jeg tænker jo som træner man får brug for at koble af. Det gør man måske ikke bedst med en flok svømmenørder omkring noget kaffe?

     • Der er flere ting i støbeskeen.
      Jeg er jo glad for at bevæge mig udenfor, så det kunne ende med en cykeltur, for de der gider den slags, afsluttet med en god solid frokost, på en af byens gode restauranter. Frokosten kan man dukke op til det ene udelukker ikke det andet. Alternativt kan det være et socialt arrangement af mere historisk karakter, i retning af en udflugt til de velkendte brunkulslejre, i området. Et sted der i den grad har defineret Herning som en område hvor man ruller ærmerne op. Og igen udelukker det ene ikke det andet. Det kunne også være noget i retning af et besøg på et landbrug, til stor glæde for de der udelukkende ser det kød vi fortærer som noget der ligger på lit de parade i en køledisk i Netto, pakket i folie. Ideerne er stadig spæde, men der skal nok komme et tilbud op alle kan få glæde af.

  Se alle kommentarer