Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SejlsportSejlsport

  1 år, 10 måneder siden

  Quantum Key West Race Week

  Lyn, torden og styrtregn åbnede den sidste dag i dag på Quantum Key West 2016 samtidig med at arrangørerne drøftede, om betingelserne var sikre nok til at gå videre med de sidste to sejladser for at afslutte J70’erne, Melges 24 og C&C 30 s i 2. Division og én sejlads for alle andre klasser. Med flere titler på spil, et truende uvejr, var det ikke en let beslutning. Vejrtjenesten beskrev de fugtige tropiske forhold i atmosfæren som “saftige og ustabile,” med en chance for flere huller. Med et rent radarbillede, stævnede flåden ud til endnu en dag på vandet.

  Da de kom ud af havnen i sydlig retning, viste de forventede 8-15 knob sig at være 20 +, med uhyrlige søer forstærket af den syd-strømmende ebbe. Disse søer hæmmede Race udvalgene i deres bestræbelser på at udlægge mærker og etablere deres baner, så PRO’erne trak stikket for deres klasser.

  Det var en vild tur for alle J / 70’erne , Melges 24S og C & C 30 i 2. Division som både kæmpede med betingelserne i den knaldhårde “up-wind” og den planende sejlads “down wind.
  Skipper Peter Duncan ( Rye, NY) med et relativ ubemærket team vandt J / 70 klassen med 27 point. Britiske skipper Richard Thompson styrede Black Seal til den samlede sejr i et felt på 12 både i Melges 24 klassen.

  #QuantumKeyWestRaceWeek #J70 #Melges24.dk

  160116_todd_0320_1Alt_quantum kwrw day 4 div II ph max ranchi 4proctor1yandy140700

  2
  0

  Se alle kommentarer