Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 11 måneder siden

  Igen Dansk Mesterskab og igen et stævne med tribunen fyldt med svømmere, trænere med kaffekopper, TYR tasker og forskellige størrelser af madstationer….

  Og så kommer familien for at lille Amalie svømme. Men hvor f…… skal de være???
  Selv på den mest oplagte plads med udsigt over hele bassinet er der stillet en livredder op med sit afmærkede område.

  Hvordan skal vi nogensinde kunne byde folk ind at se svømning hvis de ikke kan være der?

  Jeg deltog selv i gamet med at få en plads ved bassinet og kæmpe for min plads og endda pænt bede nogle bedsteforældre om at rykke sig lidt så mine svømmere kunne være der.

  For en del år siden trillede jeg til Malmø for at se Svenske mesterskaber på kortbane (dengang svenskerne var markant bedre end os)
  Der skulle jeg købe mig adgang til hallen.

  Til gengæld fik jeg også et god plads hvor jeg kunne se svømning.
  Tilskuerne fik hele sidetribunen i gode gamle Aqua-kul

  De deltagende svømmere var der så opsat en lille tribune til nede for enden af bassinet.

  I en lille statistisk håbløs undersøgelse foretaget blandt Roskilde Svømnings forældre under 400 IM drenge viste der sig et klart billede af en forældregruppe som var klar til at betale 100 per dag el stævne for at se deres barn svømme hvis de så til gengæld var garanteret gode pladser.

  Især i Bellahøj kunne man sagtens afsætte mindst halvdelen af tribunen til betalende gæster og så flytte svømmernes basecamps ned i enden eller om til springbassinet.

  Det vil stadig være godt med plads ved bassinet til heppende svømmere men det kan jo sagtens være dynamisk. Der er jo i forvejen mange klubber som kommer frem når de har svømmere i vandet og så går væk igen.

  Lad os skabe gode rammer for tilskuere til stævner også selvom det koster en indkøringsperiode hvor vi måske ser en halvtom tilskuertribune indtil vi får skabt nye traditioner.

  Og lad os så lave svømmestævner til en FEST – sikker på at @rickiclausen har input her også.

  14
  5
  Delt af:
  • Profilbillede

  • 14 personer synes om dette.
  • Til DM i Herning bliver der en “tør” tribune på den ene side af bassinet forbeholdt tilskuere, og en svømmertribune på den anden side. Glæd Jer. Det bliver fedt!

   • 14 personer synes om dette.
   • Fantastisk!
    Folk på begge sider af bassinet giver også MEGET bedre stævner.
    Man kunne jo også tillade folk på den anden side så længe de flytter sig til præmieoverkækkelse, officialsindmarch og så videre.

  • 14 personer synes om dette.
  • Må det være mig tilladt at foreslå en anden rutine fra ‘fortidens’ fantastiske World Cup-stævner i Malmø: At præmieoverrækkelserne foregår i umiddelbar forlængelse af finalerne – direkte fra bassinet og op på skamlen. Det fungerede fantastisk.

  • 14 personer synes om dette.
  • Er bestemt enig Allan – det giver et meget bedre billede.

  • 14 personer synes om dette.
  • Nu har jeg efterhånden været til nogle stævner i norge..
   Svømmerne er næsten ikke i hallen. Det er forældre, bedsteforældre, trænere og holdledere..
   Svømmerne er i tilstødende boldhaller, opholdsrum mm. De er næsten ikke i hallen, så pladsen til de betalende forældre og bedsteforældre er overraskende nok bedre. At vi trænere så skal kæmpe med at finde en plads er så en anden sag.

  Se alle kommentarer