Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  1 år, 10 måneder siden

  Sådan deler du dine egne og andres blogindlæg på Facebook, Twitter og Sportlas

  Når du laver en statusopdatering på din egen Sportlas profil, eller i en gruppe hvor du er administrator eller moderator, har du mulighed for at oprette det som et blogindlæg, ved at trykke på det lille grå ikon med mikrofonen. Blogindlæg bliver i de fleste tilfælde, set og læst mere end normale “hurtige” statusopdateringer. Det skyldes, at blogindlæg ofte omhandler et lidt mere dybdegående emne eller budskab. Udover dette, har blogindlæg også en overskrift som fanger blikket bedre, end emner uden en overskrift.

  Del på Facebook og/eller Twitter
  Har du skrevet og brugt ekstra tid på at lave et spændende blogindlæg, så vil du gerne have, at så mange som muligt, ser det du har skrevet. Derfor har vi implementeret del-ikoner for Facebook og Twitter ved siden af vores eget Sportlas ikon.

  Ser du et spændende blogindlæg på Sportlas som du syntes andre også skal se – eller hvis du vil dele dit eget blogindlæg, trykker du blot på Facebook eller Twitter ikonet, og dermed kan du med et enkelt klik dele blogindlægget på din egen Facebook eller Twitter side. Andre personer kan efterfølgende nemt klikke ind via din deling og læse hele blogindlægget – også selv om de endnu ikke har en Sportlas profil.

  Del via din egen Sportlas profil
  Med del-ikonet for Sportlas, deler du en anden brugers blogindlæg, på din egen væg på Sportlas. Nogle steder står vores eget del-ikon alene, og det skyldes at der er flere muligheder for, at dele indhold internt på tværs af Sportlas.

  De steder hvor del-ikoner slet ikke er repræsenteret – skyldes ikke en fejl, men at systemet ikke tillader at dele indholdet. Det er f.eks. i skjulte eller lukkede grupper, hvor gruppen og medlemmernes indhold skal forblive inde i gruppen, netop fordi at det er en lukket eller hemmelig gruppe. social

  #SportlasFAQ

  4
  0
  Delt af:
  • Profilbillede

  Se alle kommentarer