Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af Christiansborg RundtChristiansborg Rundt

  1 år, 9 måneder siden

  Danmarks bedste crawlkursus i kommende weekend – du kan nå med endnu :-).

  Kære åbentvandssvømmer.

  Lær eller bliv endnu bedre til at svømme crawl allerede i den kommende weekend den 26.-28. februar 2016. Det er på Rømø, da det var den bedste kursusfacilitet, jeg kunne finde i dansk vand.

  Vi er tre yderst kompetente undervisere til meget få deltagere – højst 12. Over 10 timer i varme bassiner, tilknyttede teorioplæg, videoanalyse samt individuel feedback og opfølgning. Du finder ikke en bedre ramme – eller et bedre crawlkursustilbud – i Danmark.

  Uanset dit niveau kan du lære en masse om kroppen i vandet og crawl ved at deltage, så du kan forberede dig bedst muligt til blandt andet at svømme Christiansborg Rundt.

  Læs mere her og bliv forført:
  http://www.fornemmelse.dk/dus-med-vand-crawl/

  Læs endnu mere om vores tilgang til crawl her:
  http://www.fornemmelse.dk/fornemmelse-crawl/

  Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig med spørgsmål.

  Glad svømning,
  Thomas​

  Jeg er forfatter til Dansk Triatlonforbunds ATK-svømmemateriale fra i fjor, Dansk Svømmeunions grundbog Moderne Svømning samt DGI Svømnings grunduddannelsesmateriale. Jeg er blandt meget andet uddannet elitetræner og arbejder professionelt med svømning, som jeg har undervist i siden 1988. Jeg drømmer om, at endnu flere forstår svømningen helt indefra. Jeg ser crawl og arbejdet dermed som langt mere end en stilart, hvor det handler om at komme fra ende til anden. For mig er crawl en fantastisk vej til at finde kvalitet, sanseoplevelse og læring i livet, som kan bruges i mange andre sammenhænge. Tag med og mærk det selv :-).Crawl TCVersion 2

  0
  0

  Se alle kommentarer