Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 9 måneder siden

  Sindsygt line-up (og setup) til Swim Open Stockholm!

  Det svenske svømmeforbunds store satsning, Swim Open Stockholm, begynder virkelig at tage form. Stævnet afvikles 30. marts-2. april i år.

  Der er en perlerække af udenlandske svømmere, der har meldt deres ankomst. Den svenske svømme-dronning Sarah Sjöström (VM guld i 100 fly) er naturligvis bannerfører for stævnet, men også Marco Koch (VM guld i 200 bryst), Cameron Van der Burgh (OL guld i 100 bryst), Ruta Meilutyte (OL guld i 100 bryst) og hele det polske landshold dukker op.

  Du kan se alle stjernerne her på “Attending Stars”-siden på hjemmesiden: http://www.swimopenstockholm.se/participants/attending-stars-29433473

  Stævnet har en præmiepulje på over 100.000 euro og det svenske svømmeforbund har angiveligt lavet en strategi, der går ud på at stævnet først skal løbe rundt om tre år. I år er der efter sigende budgetteret med en udgift på 1.000.000 SEK.

  Det er et imponerende setup i en imponerende arena, Eriksdalsbadet i Stockholm. Mange danske klubber har også meldt deres ankomst, herunder KVIK Kastrup.

  Stævnet sendes i svensk TV, norsk TV og på Eurosport i Sverige.

  Stævnets hjemmeside kan du se her: http://www.swimopenstockholm.se

  Nogle tidligere tanker om, hvordan man kan gøre svømning en anelse kommercielt, kan læses her (selv om det ser ud til den “klassiske model” virker i Sverige… men det koster): http://www.sportlas.com/sport-kommercialiseringen-droener-afsted-hvor-er-vi-i-danmark-3540/

  Følg desuden med i svømning generelt på Sportlas her: http://www.sportlas.com/groups/svoemning/

  Vi følger stævnet i Stockholm her på siden under #swimopen2016

  /Clausenswimopenstockholm

  1
  0

  Se alle kommentarer