Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  1 år, 9 måneder siden

  Porsche 911 entusiast har gjort hobby til passion - og passion til levevej

  Porsche 911 har i mine øjne altid stået for noget af det mest banebrydende inden for bildesign, og ikke mange bilproducenter kan bryste sig af, at have udviklet et bildesign i 1963 som var så langt forud for sin tid, at 911-serien stadig den dag i dag bliver designet med de samme grundlinjer som dengang. Andre bilproducenter designer også smukke biler, men de færreste har den styrke, robusthed og lyd som en Porsche har. Derfor er Porsche også repræsenteret i næsten alle større racerløbsklasser – ganske enkelt fordi at de kan holde til det.

  Der findes dem som mig selv der drømmer, og så er der dem der bare gør noget ved deres drømme. Magnus Walker er en af dem, og er et kendt ansigt blandt mange Porsche-entusiaster. Han har gjort en hobby til en passion, og en passion til en levevej.

  Mere end 30 klassiske Porsche 911-modeller har han i sin egen samling, med en særlig kærlighed til de klassiske 911’ere fra produktionen startede i 1963 og til midten af 70’erne, samt 911 Turbo fra 1974, det første år som modellen var i produktion.

  Se kortfilmen om Magnus Walker herunder:

  #Porsche #Porsche911 #Bilerporsche

  0
  0

  Se alle kommentarer