Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 10 måneder siden

  HYF 2016 udsolgt

  Holbæk Svømmeklub melder alt udsolgt to måneder før afholdelsen af det andet “Holbæk Youth Festival”, der afholdes i samarbejde med REMA 1000. Stævnet forløber 6.-8. maj (Kristi Himmelfart) og er – som navnet antyder det – forbeholdt årgangssvømmere.

  Der svømmes direkte finaler fredag og søndag og indledende/finaler lørdag på 50 metere og 100 IM. Stævnet slutter søndag til frokost. Der svømmes finaler i 5 grupper i begge køn, så de yngste svømmere også har finaler. Der uddeles medaljer i alle grupper. Medaljerne kan man få indgraveret med disciplin og tid gratis under stævnet.

  HYF har desuden det mantra, at når man giver ca. 75 kroner for aftensmad til et svømmestævne, så skal der ikke stå en frivillig og sige “max 2 frikadeller”.

  Derfor: Til HYF må man spise 30 frikadeller. Eller 80. Men det skal man passe på med, for der er pandekager og is til dessert….

  REMA 1000
  Stævnet arrangeres i samarbejde med REMA 1000, der bidrager med sund og rigelig mad til stævnet. Til HYF spiser man rigeligt og sundt som ung svømmer – tak til REMA for samarbejdet!

  Deltagere
  Stort set alle klubber fra sidste år og et par enkelte nye har forhåndstilmeldt sig, så stævnet er som skrevet øverst allerede fyldt. Hvis du vil følge med i stævnet, kan du de næste måneder klikke på hashtagget #hyf2016 og se løbende opdateringer frem mod stævnestart.

  Der sendes indbydelse ud til de deltagende klubber i denne uge.

  Vi har fået en del spørgsmål fra klubberne fra sidste år … og ja … “Harald” er der også i år :)

  Vi glæder os til at se jer!

  /Holbæk SvømmeklubREMA-1000-logo-2-linjer_FargeHSK

  4
  0

  Se alle kommentarer