Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 7 måneder siden

  Så er der nyt fra Herning SK:

  Ny start for svømmeklubben
  http://aoh.dk/artikel/ny-start-for-svmmeklubben

  I artiklen hedder det blandt andet:
  “Redningsaktionen er i fuld gang hos den trængte svømmeklub, der i aftes præsenterede en ny bestyrelse. Ny formand bliver Ole Suhnsen, der får selskab af Holger Wemmelund, Christian Sørensen, Anders Bertelsen, Charlotte Mikkelsen, Pia Knudsen samt Hasse Vilstrup. Sidstnævnte var formand i den netop væltede bestyrelse.

  ‘Det er klart, at det oven på det passerede er en underlig situation for Hasse ­ og for os andre. Men det vigtigste har været at sikre, at den viden, som Hasse sidder med, bringes videre i en ny bestyrelse. Og der er brug for kontinuitet’, forklarede Karsten Mehlsen, som har været involveret i sammensætningen af den nye ledelse.

  Den nye bestyrelse i Herning Svømmeklub repræsenterer konkurrenceholdene og børne­ og motionsholdene, og der er både »gamle« og nye kræfter.
  Karsten Mehlsen, der er statsautoriseret revisor, har tilbudt at stå for klubbens fremtidige økonomirapportering, mens Majken Flarup overtager bogføringen i svømmeklubben.”

  Nu skal vi i arbejdstøjet
  http://aoh.dk/artikel/-nu-skal-vi-i-arbejdstjet?related=frontpage
  I artiklen hedder det blandt andet:

  ” ‘Den nye bestyrelse har endnu ikke en konkret plan for svømmeklubbens fremtid, men det arbejder vi på. Vi får dog brug for arbejdsro, mens vi forsøger at få et overblik over klubbens situation’, siger Ole Suhnsen.

  I slutningen af næste måned indkalder den nye bestyrelse til et møde for alle interesserede. Her vil ledelsen berette om status for genrejsningsplanen ­ herunder overblik over den blodrøde økonomi i Herning Svømmeklub.
  ­
  ‘Vi går ind for endnu mere åbenhed, så alle i og omkring klubben ved, hvor langt vi er ­ og hvad der foregår. Sikkert er det også, at vi skal være en klub for både bredden og eliten’, understreger den nye formand.”

  Svømmeunionen støtter ny bestyrelse.
  I AOH kan man bl.a. læse:
  “Præcis som ved den ordinære generalforsamling i påsken, var Dansk Svømmeunion også repræsenteret i aftes ved den ekstraordinære generalforsamling i Herning Svømmeklub. Og igen var unionen klar med opbakning til klubben ­ og ikke mindst den nysammensatte bestyrelse.

  ‘­ Vi kan ikke støtte Herning Svømmeklub økonomisk, men er som altid er vi parate til at tilbyde den form for krisehjælp, som vi via vores udviklingsprogram også tilbyder til andre trængte svømmeklubber’, siger Lars Bo Larsen, udviklingskonsulent hos Dansk Svømmeunion.

  På vegne af union udtrykker han tilfredshed med, at Herning Svømmeklub har fået etableret en ny bestyrelse. Dermed er der mulighed for at kigge fremad, mener han.”

  Spændende perspektiver og gå-på-mod, som man ikke kan andet end at ønske det bedste for….

  /RC

  herningsvhalindvielse

  1
  0

  Se alle kommentarer