Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Svømning / Gruppelogo af Svømning# DanishOpen2016

  1 år, 9 måneder siden

  Hvad var godt og skidt til Danish Open? Kommentér herunder og jeg tager det med til vores arbejdsgruppe i SVØM….

  0
  10
  Delt af:
  • Profilbillede
  • Profilbillede
  • Profilbillede

  • Det var gennerelt godt, MEN det er tvingende nødvendigt at hvis Danish Open skal være et internationalt stævne i fremtiden, skal sproget være engelsk. Det vil sige kun speaker på engelsk. De udenlandske svømmere ville gerne følge stævnet og kvalifikationerne, men blev holdt fuldstændning udenfor

   • Spændende input – Men den del er jeg faktisk helt uenig i. Man kan præsentere på engelsk, men al speakning er henvendt til tilskuerne. Ikke til svømmere, trænere og ledere. Derfor skal der naturligvis speakes på dansk, da tilskuerne er danske. Man speaker heller ikke på tysk på Nou Camp når Bayern Munchen er på besøg ;) Det er sat på spidsen – det ved jeg. Men prøv at vende den om: Hvis vi vil have tilskuere, så skal vi gøre noget for dem. Ikke for svømmerne.

    • Du lyder meget Jylland/DF agtig når du siger sådan noget. Selvfølgelig skal de ikke tale Tysk når Bayern kommer til Danmark: Tysk er ikke et internationale sprog.

     Dansk svømning er blevet meget bedre på grund af det internationale (ikke Dansk talende) bidrag som har sket de sidste femten år. Skal vi ikke fortsætte i denne retning?

     Undskyld fejler, har aldrig været til Dansk undervisning :)

   • Jeg svarer meget kategorisk fordi det faktisk er en af de ting, vi har vendt i arbejdsgruppen.

    • Hej Riciy. Det er super med en debat og at vi ikke alle er enige. Min mening er at der sendes et meget anderledes signal om internationale ambitioner. Se også på hvordan trænerstaben i klubberne og på NTC er international og taler engelsk. Jeg tror ikke (i hvertfald den yndgre del) af publikum har noget problem med en engelsktalende speaker ??

  • I mine øjne skal speakeren være der for publikums skyld. Som træner/svømmer der rejser ud til stævne betyder speaken uendelig lidt.
   Man er der for at performe.

   Selvføgelig må der godt siges enkelte ting på engelsk og servicebeskeder til de implicerede svømmere skal gives på et relevant sprog.

   Men speaken skal være for publikum

  • Put my comment in the wrong box, now here:

   Danish Open should absolutely should be announced in English, and they absolutely need to find better speakers for the event. As someone who understands both languages, the speaking at Danish Open is atrocious and needs to be improved particularly with the recent efforts to take tickets at this event.
   The speaker needs to have knowledge of what is going on in the pool and convey the excitement of what is happening to the audience. From all accounts I heard that Rene Thomsen was doing this very well in Danish for the Danish TV audience. I would guess that most of the potential candidates could do a decent job commentating in English but I don’t want to speak for them.
   As it is, the announcer often seemed confused about what was at stake (qualification, records, etc) in a given race. Alternately, names for the races were announced with YELLING into a microphone. Don’t use yelling to imply excitement, tell us why we should be excited!

   • Man, you are so right!

   • Jeg er meget enig med dig Chris, særligt i forhold til det med, at speakerne råbte i mikrofonen. Det var ødelæggende for min oplevelse. Hvis man vil have show så skal speaker-teamet fungere som team. De skal ikke blot have en klar fordeling af hvem der siger hvad. Hvorfor ikke speake det mere som man gør på TV, hvor der er dialog og speak?

  • Ellers synes jeg, at det fungerede godt med entre og opdeling af svømmere og tilskuere. Jeg håber, at man vil undersøge om der er haller, hvor det vil fungere bedre end i Bellahøj, hvor man som betalende tilskuer sidder på betonen, hvis man ikke får en plads blandt de få stolepladser der var. Det var også godt, at der var et flot trykt katalog med kravtider, optakt og indlæg fra nøglepersoner.

  Se alle kommentarer