Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 7 måneder siden

  Ingen Lotte Friis til EM

  Lotte Friis har prioriteret ikke at stille op til EM. Det virker fornuftigt ikke at udsætte sig selv for flere rejser henover mange tidszoner end højst nødvendigt de næste, afgørende måneder op til OL.

  I forbindelse med Lottes afbud udtaler landstræner Nick Juba: “Hun vil træne i stedet, og så vil hun højst sandsynligt mødes med os i Rio til træningslejren inden OL”. Nick Juba uddyber om OL-svømmernes deltagelse til EM: “Det er dem og deres trænere, der tager den beslutning i samarbejde med os, og vi prøver bare at være så fleksible som muligt.”.

  Vise ord og den eneste rigtige tilgang til EM! Rikke Møller Pedersen har til gengæld besluttet sig for at deltage til EM, dog kun i 200 bryst. Rikke udtaler i den forbindelse:
  “Mit mål med EM er at prøve at finpudse og prøve nogle andre taktikker af i forhold til min 200 meter bryst. Jeg kommer kun ind til EM for at svømme min 200 bryst, fordi jeg kommer lige fra en højdetræning, så det det eneste, jeg har tid til.

  Efter at have set de første 100 meter af Rikkes 200 bryst i Bellahøj i går aftes (udlæg 1.07.12, 34.97 på den anden 50 meter med 17 tag) så bliver det spændende at se hende om en måneds tid efter højdetræning.

  /Clausenlottefriis2

  1
  0

  Se alle kommentarer