Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 9 måneder siden

  Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer er Årets Svømmere

  Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer – begge fra Aalborg Svømmeklub – har til aften taget priserne som årets dame- og herresvømmer til Danish Swim Awards i Cirkusbygningen.

  I nomineringen af Mie hedder det bl.a.:
  Mie Østergaard Nielsen understregede i 2015, at hun skal regnes med blandt favoritterne, når der i 2016 afvikles OL i Rio. Med en VM-bronzemedalje på 100 ryg, en 5. plads på 50 ryg og en bunke både danske og nordiske rekorder på både kort- og langbane fortsatte Mie sin opadgående kurve gennem hele 2015. Mie var desuden en afgørende faktor, da hun sammen med det øvrige danske hold på 4×100 holdmedley sikrede Danmark en 5. plads ved VM og dermed en OL-billet til Danmark.

  I nomineringen af Viktor hedder det bl.a.:
  Viktor B. Bromer er nomineret for sin 5. plads ved VM i 200 butterfly og sin sølvmedalje ved EM på kortbane på 200 butterfly. I 2015 satte Viktor flere danske og nordiske rekorder, markerede sig med flot svømning ved Mare Nostrum-serien, ligesom han var en afgørende svømmer på Aalborg Svømmeklubs hold, da klubben sikrede sig sejren ved Danske Mesterskaber for Hold. Viktor har gennem 2015 vist, at han er en svømmer, som hører til blandt den absolutte verdenselite.

  Tillykke til de to vindere!

  PS: Det vil undre, om ikke Mie og Viktors træner Eyleifur Johannessen også vinder Årets Træner for fjerde gang i træk….

  Opdateret: Leifi vandt Årets Træner for fjerde gang i træk. Og Mads Hjorth blev Årets “Upcoming” Træner. Stort tillykke til begge!

  /RC2013 17th European Short Course Swimming Championships in Herning, Sports

  5
  0

  Se alle kommentarer