Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 9 måneder siden

  Nyt fra Gladsaxe:

  På klubbens hjemmeside kan man læse et skriv omkring både beslutningen om ikke at forlænge de to nuværende trænere på junior/senior-holdet og om udfordringer og muligheder i fremtiden.

  I skrivet hedder det blandt andet:
  “Samlet set har vi i GSC valgt, at gå tilbage til et koncept, hvor vi har én holdansvarlig træner på junior/senior holdet.

  Vi er kommet frem til, at den holdansvarlige træner, som skal føre junior/senior svømmerne mod succes i 2020 ikke findes blandt vores nuværende junior/senior trænere Gudmundur og Thomas, der begge har kontraktudløb til sommer. Vi er derfor nu på udkig efter en profil, der kan udgøre en samlende figur og som vil se glæde i at arbejde i den flade struktur, vi arbejder med i GSC, hvor alle vores trænere besidder kompetencer og kvaliteter, man med fordel kan søge nysgerrig sparring med og skabe udvikling sammen med.”

  Du kan læse hele meddelelsen her: http://gsc.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=396:nyt-omkring-junior-senior-holdet-pr-august-2016&catid=8:konkurrenceafdelingen&Itemid=83

  Uden at vide, hvad der ellers er foregået i GSC, så giver udmeldingen god mening set fra min stol. Ansætter man to trænere til at udgøre et team og indser, at den konstellation og struktur ikke er rigtig fremadrettet, så kan man kun vanskeligt vælge at fortsætte med en af dem.

  Det bliver spændende at se, hvilken profil GSC går på jagt efter.

  /RCgschal

  1
  2
  • 1 person synes om dette.
  • This reads like a joke to me. Maybe I’m just an asshole American but “flat structure”? Show me some successful competitive teams that brag about flat structure.

   Plus all this bullshit about 2020- why focus on being good now when you can always put it off a few years?

   Danish clubs could be powerhouses with the right leadership and Gladsaxe has more potential than most. But I can’t see them realizing that potential anytime soon.

   • 1 person synes om dette.
   • I for one am hesitant to make so direct conclusions based on my very limited knowledge of the club.
    What I am reading between the lines is: ‘The structure with 2 equal coaches has proven not to be the right one for us. Especially now that we are closing down our pool.’

  Se alle kommentarer