Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 8 måneder siden

  Sportlas efterlyser svømmeklubber

  I forbindelse med vores fortsatte udvikling som den foretrukne sportsplatform er vi især glade for de mange visninger og medlemmer, vi har i svømning. Det har fået os til at beslutte, at vi gerne vil gøre noget ekstra for at få en endnu bedre viden om svømmeklubbernes behov.

  Derfor søger vi Ambassadørklubber i svømning, som er interesserede i at bruge Sportlas-platformen fremadrettet og som vil indgå i et samarbejde med os om videreudvikling.

  Til gengæld for jeres velvilje og samarbejde tilbyder vi jer status som Ambassadørklub med følgende privilegier:
  – Opstarts- og opfølgningsmøder, hvor vi opretter jer i systemet og introducerer jeres nøglepersoner i klubben til hele systemet.
  – I første omgang foreslår vi, I bruger systemet til at kommunikere i konkurrenceafdelingen, men hvis I senere vil flytte svømmeskolen over i systemet, så flytter vi medlemmerne for jer.
  – Support er muligt for to nøglepersoner i hver klub.
  – Løbende opfølgning og tilretning, så løsningen passer til jeres forenings behov.

  Det er gratis at benytte Sportlas og gratis at være Ambassadørklub, hvis man udvælges. Eneste modydelse er jeres velvilje og samarbejde omkring løsningen og at I som minimum bruger systemet til at kommunikere i konkurrenceafdelingen. Det viser vi jer, hvordan man gøre nemt og uhyre effektivt.

  Ikke flere mails, der forsvinder eller ryger i spam, ingen kommunikation, der går tabt og ingen informeres unødigt om ting, de ikke er interesserede i at vide. Kommunikationen gøres nemmere både til det enkelte hold og i forbindelse med den enkelte aktivitet.

  Skriv en mail til rc@sportlas.com hvis din forening vil være Ambassadørklub i Sportlas. Så tager vi en snak om tingene og finder ud af, om I har gavn af vores løsning…. men det tror vi nu nok, I har :)

  Vi leder kun efter en lille håndfuld klubber for at sikre en ordentlig service, så skriv gerne hurtigt.

  Mvh Ricki Clausensportlas

  0
  0

  Se alle kommentarer