Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 8 måneder siden

  Shannon Rollason returnerer til Danmark!!

  I et opsigtsvækkende træk har Dansk Svømmeunion hentet Shannon Rollason hjem til Danmark frem mod OL i Rio. Det er primært som støtte til Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen, men Rollasons kompetencer vil komme i spil overfor hele det danske OL-hold.

  Med dette træk sætter man OL-medaljemulighederne før alt andet. Det er der vel ikke mange, der kan være uenige i er en god idé? Herfra er det svært at se noget negativt i dette.

  Hele pressemeddelelsen fra SVØM kan du læse herunder:

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Dansk Svømmeunion har indgået en olympisk partnerskabsaftale med træner Shannon Rollason. Dermed genetableres et succesfuldt træner-trekløver frem mod sæsonens sportslige højdepunkt ved OL i Rio.

  Shannon Rollason vil som en del af aftalen komme til København ved udgangen af maj, og han vil frem til OL indgå i det daglige træner-team på det Nationale Træningscenter (NTC) i København sammen med cheflandstræner Nick Juba og NTC-træner Stefan Hansen.

  Shannons hovedopgaver er centreret omkring OL-forberedelserne for Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen i samarbejde med Nick Juba og Stefan Hansen. Derudover er det aftalt, at hans erfaring og ekspertise kan bringes i spil i mere bred forstand i forhold til den danske OL-forberedelse efter behov.

  – Det er med gode forventninger, at vi nu kan offentliggøre nyheden om den forestående samarbejdsaftale, der er indgået med Shannon Rollason. Aftalen genskaber et stærkt trænerteam omkring nogle af vores bedste svømmere, og bidrager med flere kompetencer på højeste internationale niveau, udtaler Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach og fortsætter:

  – Aftalen bygger videre på de gode samarbejdsrelationer, der eksisterer mellem Shannon, Nick og Stefan samt mellem Shannon, Jeanette og Rikke. Der er således gode forudsætninger tilstede for, at de erfaringer og kompetencer, de hver især har, kan bidrage til at optimere vores olympiske forberedelser, og medvirke til, at vi er bedst muligt forberedte, når det går løs i Rio.

  Shannon Rollason har siden han forlod Danmark og jobbet som NTC-træner arbejdet som træner i Australien. Det er imidlertid lykkedes at indpasse det forestående samarbejde i forhold til de forpligtelser, Shannon har i forbindelse med arbejdsopgaverne i Australien.

  Den 43-årige australier glæder sig til et gensyn med Danmark og udtaler i den forbindelse:

  – Jeg ser frem til at kunne anvende min erfaring fra de seneste tre olympiske lege til at hjælpe Jeanette Ottesen, Rikke Møller Pedersen og det danske olympiske svømmeteam til at opnå de bedst mulige resultater i Rio.

  Den olympiske aftale med Shannon Rollason er blevet mulig via ekstra OL forberedende støtte fra Alm. Brand Bank, Team Danmark og en ekstra bevilling fra Dansk Svømmeunions bestyrelse.

  For yderligere information kan Dansk Svømmeunions sportschef, Lars Green Bach, kontaktes på e-mail: lgb@svoem.dk og på mobil: 29 20 61 60.

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Spændende og glædeligt, at man imødekommer et behov fra to af vore største olympiske medaljehåb – et stort velkommen tilbage til Shannon herfra!

  /RCshannon

  11
  2
  • 11 personer synes om dette.
  • Fedt! – Shannon har givet meget til dansk svømning allerede, ikke kun i form af resultater for de svømmere han har arbejdet med. Jeg husker hans imødekommende indstilling hvis man som ung træner kom til ham for at trække viden ud af ham! Virkelig en spændende mand at høre fortælle omkring han syn på seniorsvømning!

  Se alle kommentarer