Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  1 år, 8 måneder siden

  Katja: Vil du blogge for os?

  Ahhhh…
  Hvem gider dog at høre på en moden, halvtung mor til to, enlig og motionist i en tri-verden? Er der ikke nok mennesker der blogger? Og er det ikke kun for unge? Og bare en dille?

  De spørgsmål har jeg stillet både til mig selv og til de opfordringer jeg har fået…
  Og tankerne har været mange…

  Jeg er nu kommet dertil, at hvis jeg kan få et smil frem på dine læber, få nogle tanker sat i gang og/eller få dig til at mærke at du ikke er alene med dine udfordringer og projekter. Måske jeg ovenikøbet kan tiltrække flere motionister til sporten?
  Ja så er jeg klar!

  Her er jeg så, ganske almindelig, livsglad og positive Katja… (Med masser af tanker og følelser)
  Jeg er en kvinde i min bedste alder (er man ikke altid det?), mor til to, fuldtidsjob og så er jeg triatlet på min måde.

  Jeg har de sidste 5 år dyrket en del motion (hvad jeg lige har haft lyst til) på motionistplan og har været med i efterhånden mange små mini-tri-stævner.
  Inden da brugte jeg min tid på mine børn og før jeg fik børn brugte jeg weekenderne med fodboldkampe, fester og masser af tømmermænd (det sker heldigvis stadigvæk en sjælden gang i mellem)

  Hvorfor gør du det Katja?
  Fordi jeg kan og fordi jeg godt kan lide motionen og den afveksling der er i de tre discipliner. At skubbe mine grænser og se at jeg bliver bedre og kan udholde mere. Samtidig prøver jeg at holde livsnyder kiloerne fra kroppen. Jeg møder en masse friske, spændende og glade mennesker, som lige som jeg, elsker sved på panden og en tur i naturen.
  Og så synes jeg sgu også bare at det er pisse sejt.

  Jeg blev bidt af sporten, da jeg mødte Dennis Priskorn, han gjorde det i Triathlon og han var altid så optimistisk, positiv og troede på det…
  På det tidspunkt havde jeg via nogle træningskollegaer fået øjnene op for cyklingen. Kenneth Hudlebusch (som jeg stadigvæk træner sammen med i ny og næ) fik stort set hele daværende bodypump hold fra Sport/helse fitnesscenter i Ølstykke overbevist om, at vi skulle deltage i blomsterløbet (et motionscykelløb i og omkring Ganløse) og vi gjorde det trænede og havde en fed fest med racercykler, Mtb og damecykler med blomster omkring cykelkurven.
  Der var flere der dengang sagde – du er sej Katja – du burde køre noget mere på cykel.
  Tilbage til Dennis. Han troede også på mig og var god til at inspirerer mig og det gav mig blod på tanden… Husker han en dag sagde: Katja… Hvis du begyndte at tænke over din kost, så vil du blive rigtig god… (Synes egentlig at han var lidt fræk, men ved nu hvor meget de ekstra kilo gør i både mit løb og min cykling )
  Jeg skal aldrig glemme da jeg var med ude og heppe på ham til Øresund 1/2 iron for 5 år siden.
  Jeg blev overrasket over hvor mange friske, seje og søde mennesker jeg mødte og faktisk var det med klump i halsen fuld af nervøsitet og spænding på alle udøvernes vegne og jeg blev revet fuldstændigt med af stemningen og tænkte i mit stille sind – måske en dag?

  Og ja om små to måneder, er det mig det skal i krig og jeg både glæder mig og frygter det…

  For fanden hvad gør jeg? Og hvem hjælper mig?

  Det kan du høre meget mere om, hvis du har lyst….

  Tryk på mit profilbillede og klik ”Følg” så er du altid opdateret om min rejse i tri-verdenen…

  God træning til alle, både tykke og smalle

  Bedste hilsner
  Katja

  PS. Jeg har stadigvæk de ekstra kilo, pisse øv, men tænker at det er god ekstra træning

  dream it, wish it, do it imageimageimage  5
  2
  Delt af:
  • Profilbillede

  Se alle kommentarer