Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  1 år, 7 måneder siden

  Målsætninger 2016 og tanker

  Ja, jeg ville jo lyve hvis jeg skrev, at jeg ikke har tænkt over, hvad jeg vil skrive om.
  Det der bare er super interessant og spændende er, hvordan gør jeg det?
  Det bliver helt nede på jorden lidt om mit liv, som almindelige Katja og naturligvis som triatlet.

  Det jeg prøver at “sige” er, at engang i mellem skal man kaste sig ud i noget nyt og ikke tænke så meget over hvad man gør, hvorfor og hvor man ender…

  Hvis jeg havde tænkt for meget over, hvad jeg skulle bruge af udstyr, tid og penge på at dyrke tri, så var jeg nok blevet hjemme.
  Godt jeg ikke gjorde det.

  Det har givet mig så mange dejlige oplevelser, gode minder og et kendskab til mine omgivelser og ikke mindst til mig selv og mine grænser.

  Hvad er så min målsætning i år?
  At have det sjovt og smile hele vejen..
  Mit mål er at gennemføre Øresund 1/2 ironman distancen, inden for tidsfristen – det var godt nok ikke det, som var mit udgangspunkt tilbage i november – vi (min coach og jeg) havde lagt barren højt og sat et rigtig ambitiøst mål og om i hvertilfælde ikke at blive sidste MK’er over målstregen.
  Derudover har jeg flere delmål. Masser af stævner og løb, dem kommer du til at høre meget mere om her.

  Desværre døjer jeg i øjeblikket med en hofte der driller og har derfor ikke fået løbet så meget… og det gør at jeg har ændret lidt på min plan/målsætning.

  Jeg kan mærke at jeg stresser lidt over at jeg ikke kommer ud og løber og bliver mere og mere bekymret over den ½ marathon som ligger lige i rø… af de 1,9 km svøm og de 90 kilometer på cyklen – ahhh…

  Her kan du ligeså godt vide med det samme, at det er løbet som virkelig bliver det sværeste for mig, den største udfordring, noget med tunge ben og en stor bagdel.
  Jeg har ikke løbet i så mange år og føler mig stadigvæk som nybegynder. Jeg har boet på Østerbro, det meste af mit liv. Jeg har haft fantastisk udsigt og adgang til sortedamssøen lige ude foran mit vindue. Og har af flere omgange prøvet at løbe hele søen rundt. For 5 år siden var det første gang jeg løb hele vejen – der er 3 km og vi taler altså kun om den ene sø ;-)
  Jeg har aldrig lært at elske at løbe, desværre og det længste jeg har løbet er 10 km, så der er lang vej endnu.
  Jeg har ellers det fedeste løbenetværk lige ude foran mit hus i Ølstykke, med en af de bedste løbecoach Christian Hansson. (Han er sej)
  Jeg har også lige købt de fedeste nye løbesko, alt for at booste min løbeglæde (hofteproblem kom inden køb af nye sko)

  Tak i øvrigt for de mange gode råd til hofte-problemer fra træningskollegaer: æblecider eddike til morgen og aften (Tak Morten Storm – skål og ned med det – det smager fuldstændigt forfærdeligt, men det siges også at være godt mod vægttab) ingefær, magnesium og masser af udspændingsøvelser og jeg tager/gør det hele…
  Samtidig skal jeg en tur til kiropraktor på fredag og håber at Lisbeth Høj (Den seje triatlet) fra Stenløse kan hjælpe mig til en god og hurtig behandling.

  Der er med sikkerhed mange der har en mening og tanker om min træning og min måde at gøre det på.
  Burde hun ikke?
  Hun skal da…?
  Hvorfor gør hun ikke?
  Lad mig lige slå en ting helt fast, jeg gør det her på min måde, med hjælp fra min coach.
  Lytter gerne til gode råd og de bedste meninger, men hold nu op hvor er der mange kloge mennesker i verden, også i tri-verden har jeg erfaret.
  Og også folk som er utrolig kloge på mig og min krop.

  Dagen nærmer sig…
  Fik en update på facebook fra Øresund Triatlon – mindre end 7 uger til dagen… puha….
  Dagen jeg så tit har tænkt på de sidste mange måneder, dagen som bliver en stor dag, hvor det hele eskalerer med flere måneders fysisk træning, mental træning og fravær hos familie og venner.
  Det kommer meget tæt på og også lidt for tæt på…

  MEN jeg tror stadigvæk på det og jeg glæder mig helt vildt… Juhuuuu..
  Det bliver nok den største og længste fest i mit liv (hvis vi lige ser bort fra den årlige Vig festival, som nydes med dejlige venner og min elskede søster)

  Onsdag i dag – svømning i Hjortespringsbadet, Herlev 50 m baner, lidt federe end 25 m baner (siger konen det ikke kunne svømme 25 m uden pause og slet ikke uden poolbuoy og med minus luft for mindre end 2 år siden)
  Juhuuu…
  Ej I skal altså også høre om den dag jeg prøvede våddragter i Kastrup svømmehal ;-)
  Det må blive en anden god gang…

  God træning til alle både tykke og smalle…

  Bedste hilsner
  Katja

  PS. Men som min gode kollega Jens Zeuthen siger “Sæt altid barren højt, går det ikke, så kan du altid krybe under” Og det må man sige at jeg har gjort… Altså sat barren højt ;-)

  dream it, wish it, do it imageimageimageimage

  2
  0
  Delt af:
  • Profilbillede

  Se alle kommentarer