Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 7 måneder siden

  Dansk chance for OL-plads i 4 x 100 fri dramatisk forbedret!

  Danmark prøver på mandag at kvalificere en holdkap til OL i Rio – det sker, når de danske piger går efter at præstere end tid, der placerer dem i top 4 i verden blandt de hold, der ikke blev top 12 til VM i Kazan. Den værste konkurrent er forsvundet!

  De danske piger var på papiret oppe mod Tyskland som den værste konkurrent, da tyskerne placerede sig som nummer 13 til VM og var under et sekund fra direkte kvalifikation. Tyskland har dog besluttet sig for ikke at deltage i 4 x 100 fri til EM – den tyske landstræner Henning Lambertz udtaler, at han mener holdet har haft chancer nok for at kvalificere sig.

  Læs hele historien her: https://swimswam.com/german-coach-says-relay-has-had-enough-chances-to-qualify-for-rio/

  Godt nyt for de danske piger! Det gør dog bestemt ikke spændingen mindre på mandag, da der stadig er en del hold, der på en god dag kan konkurrere med danskerne om en af de fire pladser. Ikke mindst værterne fra Storbritanien må forventes at være en stor mundfuld for Danmark ligesom også Ungarn i stærkeste opstilling vil være en hård konkurrent.

  Husk at du kan følge den danske 4 x 100 fri LIVE på Eurosport og TV2 Play fra på mandag, når EM starter. Du kan se meget mere om EM (inkl. sendeplaner for TV, lister over disciplinerne mm.) ved at trykke her: #EM2016

  /RC2014 12th FINA World Swimming Championships (25m) in Doha, Sports, Swimming

  8
  2

  Se alle kommentarer