Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 8 måneder siden

  Update kl. 18.44: Efimovas sag behandles i CAS 30. maj …. men man frygter, det allerede er afgjort i kulissen: https://swimswam.com/fina-lifts-temporary-suspension-yulia-efimova-will-still-pursue/

  Kvalmefremkaldende ophævelse af den midlertidige suspendering af Yulia Efimova…. så nu kan hun tage tilbage til USA for at træne “frem mod OL”, som hendes agent udtaler.

  Hendes dopingsag er stadig “under behandling”, men ovenstående udtalelse fra hendes agent er ikke til at tage fejl af. De regner med, det er en formsag.

  Det kan ikke understreges tydeligt nok, at enhver deltagelse i OL fra Efimovas side kun kan tolkes som en stor fuckfinger fra Rusland og FINA/IOC (Putin) til international svømning.

  Personligt er jeg totalt lamslået over den åbenlyse ligegyldighed, man anlægger overfor ganske en almindelig “rimelighedsbetragtning”, som det hedder i jurasproget. AD!!!

  Yuliya Efimova Heads Back To California Training After FINA Lift Prov. Suspension

  efimovastretchpkwide-800×533

  5
  2
  Delt af:
  • Profilbillede

  • 5 personer synes om dette.
  • Som jeg ser det er det ikke nødvendigvis en dårlig ting at sagen går direkte til CAS, som man jo må formode er uafhængig og derfor kan træffe en retfærdig beslutning baseret på fakta. Men når det er sagt så burde suspenderingen stå ved magt.

   • 5 personer synes om dette.
   • Bare bange for der er så store politiske interesser i det her så CAS også er under politisk pres. Det siges at Putin er involveret….

  Se alle kommentarer