Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Svømning / Gruppelogo af Svømning# DÅM2016

  1 år, 6 måneder siden

  Lidt tanker her fra 1 dagen til dåm

  Super sæt op rudt omkring selv stævnet, giver virkelig en føgelse af at det er et støre stævne. Kam tydeligt mærke at mine svømmere lære en masse af det.

  Stævnet startede som alle andre stævner men officials indmarch, men denne gang var der lige lavet et par tvist. Fedt med den “olympiske årgangs fakkel” som vi kaldte det giver en fed stemning. Der skulle måske bare være speaket lidt til da den blev tændt og at det ikke bare var noget det skete i løbet af officials præsentationen.
  Så blev der sunget nationale sang, virkelig godt. Burde man indføre til alle danske mesterskaber.

  Men men afsnittet for den mindste årgang kunne man lige så godt droppe, hvis det skal afvikles på den måde som det blev. Det blev bare startet lige på og hårdt ikke en gang en ordentlig speakning af at vi nu starter med de små.
  Hvis det stod til mig skulle man lave kravtiderne en lille smule så der ikke var kun var 5 heat i hver årgang og så kunne de små have svømmet med i morgen afsnittet og så kunne man have holdt et par timer og så svømmet finaler for alle 3 årgange.

  Det er rat at speakeren ikke bruger alt sin tid på at læse navne op til hver start i indledende, men de skal så lige vende sig til at de så skal til at speake løbet i stedet for, der er lidt at arbejde med så man ide siger hver gang at der er bane 4 der ligger først ud, men at der også kommer lidt tider på og om det ser ud til at blive en PR

  5
  1
  • 5 personer synes om dette.
  • Meget enig i alle dine betragtninger, Patrick. Superarbejde af Helsingør Svømmeklub, men ikke særlig fedt for de mindste at blive “kastet ind i pausen”

  Se alle kommentarer