Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  1 år, 6 måneder siden

  I did it...

  Og hvis jeg kan, kan du også!

  Det er så sindsygt og jeg er så stolt, glad og lettet. Tænk at min krop kunne holde til det, tænk at jeg gjorde det, tænk at jeg vågner op her mandag morgen og er 1/2 iron woman. Sikken et kick.
  Jeg var næsten ikke klar over at der ville blive en mandag, da alt er gået op i d. 26. Juni 2016.
  Men nu er vi her og nu skal I bare høre om min vildeste dag…

  Hele ugen op til – røg min motivation fuldstændig – jeg have et meget lille løbepas og en meget lille cykel tur – min krop var træt og mit hoved var træt – nu så tæt på dagen og jeg kunne ikke gøre så meget ved formen, træningen eller hurtighed.

  Søndag morgen kl. 4.00 godmorgen – havde en god nats søvn og var godt klar til en lang dag. Lidt havregryn med mælk og sukker…
  Zero tabs dunke blev gjort klar, den nøje udvalgte tri-dragt, mine fede CEP strømper, pulsmåler og løbesko påført, fletning på plads og jeg følte mig godt tilpas til dagen.
  Min skønne Louis hentede mig kl. 5. og så afsted – afsted til en dag som kunne ende ud i… Ja.. det var jeg jo det jeg ikke var klar over!

  Frem til stævnepladsen – hvor stemningen var spændt.
  Fik lige en kort sludder med to søde piger, som var meget spændte (ligesom jeg) og min “nabo” en ældre herre som ville hurtigt afsted på sin svømning og jeg tænkte sejt! (Det viste sig så senere at han vandt din klasse og var en gammel kending i sporten)
  Ud og få kram af Lis, Thomas, Lisbeth og hilste på Lars – og Louis var der konstant til at hjælpe mig…
  På med våddragt og så hen til startområdet…
  Svømmeturen:
  Synes fra land at det så langt ud – 1900 m. Kom afsted med Tanja og Laila, men de blev hurtigt væk – det er umuligt at se hvem der er hvem – men fedt at ligge så mange i vandet. Første bøje rundet og jeg skulle lige have gang i mine arme…
  Det var en fed tur og jeg tænkte mange gange – nu er jeg her og det er nu!
  Jeg svømmede fordi Team tvilling og tænkte – det er fanme for sejt! Og faktisk havde jeg oplevelsen af at overhæle flere på min vej. (Det blev anderledes senere på dagen)
  Jeg kom desværre også til at svømme 100 meter længere – da jeg synes det var svært at orientere sig med så mange i vandet.
  Op med mig efter en fed tur – Majbrit tog i mod og jeg havde en fest – første disciplin done!

  Cykelturen:
  Afsted til min cykel – bare den nu ikke var punkteret. Det var dagens frygt med cykelturen – jeg valgte at køre på lukkede ringe.
  Det var den ikke – den stod bare der, som en hest i startboksen, klar til et løb – den havde ventet på det her i lang tid.
  Holdt kæft det var optur..
  Afsted på 90 km alenetid og det gik godt.. Min GU chews og zero tab og vand i depoterne efter planen, det spillede bare. Jeg kørte over et hul og tænkte: nu tror jeg at jeg punkterede og så en anden stå i grøftekanten og lappe cykel – men nej – Matrix var klar til dagen og dages strabadser.
  Anden runde lidt ned i tempo og synes at vinden havde taget lidt til eller også var mine ben ved at være trætte. Efter mit ur – kørte jeg 29.1 i snit og det er jeg glad og stolt over.
  Fed tur – det sidste stykke af Strandvejen – slog jeg over i en højre kadence og fik lige rullet det sidste syre af… Og tænkte på et tidspunkt – nu er jeg klar til at få nogle løbesko på og at der skal ske noget andet.

  Løbeturen:
  Det hårdeste og det længste jeg har været ude i..
  Det er her det skal sættes ind (hvis der bliver en anden gang) Puha…
  Kom fint i gang og mine drenge var kommet til – det gjorde godt at se dem og Cristina. (Tak Cristina for at hive dem med)
  Jeg løb de første 3 km i roligt tempo, lige efter planen – første depot og ned at gå lidt…
  Ruten var kuperet og der var flere gange hvor jeg var nede at gå..
  Efter første runde – kunne jeg næsten ikke overskue to runder mere og jeg var træt – kroppen havde det dom sådanne fint – men jeg kunne bare ikke løbe – så det blev desværre til mange gå/løbe ture op og ned.
  Det bedste råd jeg havde fået var at tælle skridt.., alt fra at tælle til 4 og tælle til 50 – men 12 blev mit løbe tal – det fik mig ind i en god rytme (kan klart bedst lide at løbe til musik, det måtte man ikke have med, hvilket er helt forståeligt)
  Jeg har svært ved at sige hvornår på min tur jeg oplevede hvad, men her kommer mine højdepunkter på min løbetur (som ellers ikke er så meget at være stolt over)
  Mine drenge på anden runde – da tårerne begyndte at trille og de sagde: Du kan godt mor… Og gav gode krammer…
  Lis, du var fantastisk og har hele tiden troet på det og bakket mig op. Thomas – som sagde – nu begynder det sjove – det sidder kun i dit hoved, at det er hårdt!
  Birger der sammen med sin ven heppede, som jeg aldrig er blevet heppet på før.
  Birgitte for at stå klar med kram hver gang jeg passerede skovshoveds havn.
  Louise, Thorsten, Julie og Mikkel – det var meget bevægende og klumpen var der i halsen og tåre igen (sidste runde) og her begyndte jeg at tænke på at det nok skulle gå – så klumpen blev større på den sidste runde.
  Karina… Så fedt at se dig og jeg blev meget rørt over at se dig..
  Helt ærligt – jeg var lige glad med tiden på dette tidspunkt, bare jeg kom i mål og lovede mig selv aldrig at løbe så langt igen…
  Tanja for hep og bedste kram på turen… Du er min tri helt…
  Tenna – du var så sej. Barbara speedy – seje dig. Vivi – du sagde – lige pludselig er du der..
  Alle dem jeg ikke kender der heppede.., vild løbetur..,
  Og målet – jeg husker dårligt den røde løber – husker bare at tårerne trillede ned af mine kinder.
  Og I skal se den fedeste video, på min Facebook, det var så fin en modtagelse.
  Tak alle sammen.

  Tak coach Mikio, tak for at tro på mig, holde mig fast og sørge for at jeg nåede mit mål.., det der løb skal vi lige tale lidt om…
  Jeg elsker dig for at ringe til mig efter løbet og naturligvis sige tillykke og samtidig sige – der er lige en plan mere – restitutions uge – jeg havde tænkt at jeg absolut intet skulle lave.
  Og at du så siger – nu du er i form – så hold den ved lige til…. Jeg nåede at stoppe ham og sagde lige nu skal jeg ikke noget – men lad os tales ved i løbet af ugen.

  En af de vildeste dage i mit liv…
  Som jeg startede med – jeg er glad og stolt..
  Svømning og cyklingen – meget tilfreds – løbet hænger jeg virkelig på og synes det var giga hårdt.. Og jeg havde måske håbet på at jeg kom bedre igennem på løbet. Jeg ved også at hvis jeg havde tabt 5-10 kilo, så havde det set anderledes ud. Måske en anden gang? Ja måske :-)
  Alt gik efter planen og alt i alt er jeg glad.
  Min tid blev 6.34.
  Jeg var glad hvis jeg kom under 7 og lykkelig hvis jeg ramte 6.30 – jeg gjorde det og så godt som jeg kunne!

  Jeg skylder så stor tak til rigtig mange og er lykkelig for at I har været med på min rejse..
  Mange nye bekendtskaber, masser af grin, smil og snak – tak til jer alle…

  Men Jess – for filen – tusind tak fordi jeg kunne låne din cykel – din seje cykel, som jeg har fået et helt specielt godt øje til og stor tak fordi du har hjulpet mig og været der…
  Jeg ønsker at alle skal kende Jess fra min-cykel.dk. Altid god service og på tider hvor andre ikke kan følge med!

  Søndag aften – stod den på masser af massage og omsorg fra den dejligste Louis – tak fordi du har været der for mig (mig mig mig – ha ha ha)

  Tak til alle der har fulgt mig her. I har givet mig så meget retur med hep, gode erfaringer, inspiration, motivation, energi og kærlighed.

  Jeg håber at jeg bare en gang har fået jer til at smile og/eller tænke gode tanker og/eller tænke hvis Katja kan, så kan jeg også og/eller fedt fedt fedt. Så er min målsætning her også opfyldt.

  Hvad så…? Ja hvad så?
  Den vender jeg lige retur på :-)

  God træning til alle både tykke og smalle…

  Bedste hilsner
  Katja

  Ps. Kroppen har det fint, bevares jeg kan mærke at der er sket noget, men jeg kan gå.

  Og rigtig god sommer til alle!

  🌟dream it, wish it, do it 🌟

  imageimageimageimage

  17
  2
  Delt af:
  • Profilbillede

  • 17 personer synes om dette.
  • Hold da op. Lyder som noget af en løbetur du var ude på der!!! Var der og kiggede, men fik ikke øje på dig. Du var på min App men den koksede og det var ikke til at se hvor du var på ruten. Ville ellers have givet dig mere hep. Har desværre min første 1/2 tilgode, da jeg blev syg til Kronborg forrige søndag. Men frygtede også løbet….
   Meget flot gennemført af dig – det er ren tortur at skulle ind og vende i målområdet når kroppen lider på den måde. Tillykke med at din viljestyrke vandt !!

  • 17 personer synes om dette.
  • SEJE dig Katja , du er min helt og motivator❤️🏊🏼🚴🏻🏃🏼🍸

  Se alle kommentarer