Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  11 måneder, 2 uger siden

  Analyse: Derfor taber Phelps 200 fly finalen i nat

  I nat svømmedes semifinalerne i 200 fly og selv om det set med danske øjne var en blandet fornøjelse, så fik vi da Viktor Bromer med videre til finalen – og mon ikke han har mere i posen senere. Det tror jeg. Han har det med at være klar, når han skal. Og han har intet at tabe.

  MEN: Hvis jeg var Michael Phelps ville jeg dog være mere bekymret end Viktor Bromer. Naturligvis også fordi forventningerne til Phelps er guld. Alt andet ville være en skuffelse for ham. Phelps lagde relativt hårdt ud og han havde egentlig gjort klar til de karakteristiske sidste 50 meter klart i front. Men ungarnske Kendaresi svømmede bare stille og roligt forbi ham. Hvis man har fulgt Phelps i snart 16 års olympiader, så vil man vide, at han IKKE bryder sig om at blive slået. Ikke i indledende. Ikke i semifinaler. Ikke utoppet. Aldrig. Og Kenderesi lå lige ved siden af ham. Phelps så heller ikke “flad” ud i sin fly undervejs. Han har naturligvis et vindergen af en anden verden, men jeg tror sgu ikke på ham i den 200 fly….

  Forudsigelse: Det bliver guld til Chad le Clos, der havde været i vandet og svømmet en flot PR i 200 fri  inden semi i 200 fly…. og han så afslappet ud og har MEGET mere i posen i finalen i nat. Phelps bliver to’er med Kenderesi på trediepladsen. Lazlo Cseh så elendig ud og er i bedste fald en outsider. En lille og stille bøn: Kenderesi kan ikke stå for presset på bane fire og svømmer lidt langsommere end i semi. Så KAN det rent faktisk være nok med 1.54.lave for at få medalje. Men det er rent håb – naturligvis bør den gå hurtigere.

  Vi krydser de danske fingre og ser frem til et brag af en finale. Mit vækkeur bliver kun stillet til kl. 3 under OL, når der er brystsvømning for damer med dansk deltagelse på programmet…. men liiiige i nat tror jeg sgu, jeg gør en undtagelse. Den 200 fly bliver vild. Men forvent ikke hurtige tider. Det bliver en dogfight!

  /RC

  6
  7
  Delt af:
  • Profilbillede

  Se alle kommentarer