Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 2 måneder siden

  Sarah Bro ansættes i Sportlas

  Et halvt års tid efter at have engageret Lotte Friis i Sportlas, ansætter man nu også Sarah Bro i samme virksomhed. Lottes funktion har været at skabe kontakt til amerikanske colleges og mere officielle organer i amerikansk svømning, mens Sarah kommer til at være frontkvinde for at benytte de nye funktioner med tekst, billeder og videoer på platformen – funktionaliteter, der vil være klar i starten af det nye år, når Sportlas version 2 (målrettet svømning) ser dagens lys. Om ansættelsen siger Sarah selv:

  ”Sportlas’ henvendelse kommer samtidig med at jeg er færdig med gymnasiet og derfor har mere tid til at beskæftige mig med ting udover træningen. Jeg ser dette som en unik mulighed for at både at lære mere om sociale medier og branding og ser naturligvie helt specifikt en mulighed for at brande mig selv og min idrætskarriere mere målrettet end tilfældet har været indtil videre. Jeg ser frem til at bidrage til at eksponere mine nuværende og nye sponsorer på platformen samtidig med jeg er med til at åbne op for, hvad man også kan bruge Sportlas til.”

  Stifter og medejer af Sportlas Johnny Henriksen udtaler i forbindelse med Sarahs ansættelse: ”Med Sarah har vi fået en ung og energisk udøver, der i forvejen er dygtig på de sociale medier. Sarah skal være med til at tegne Sportlas frem mod den næste olympiade sammen med vore øvrige ansatte. Vi ser meget frem til samarbejdet og er sikre på, vi sammen med Sarah kan skabe yderligere interesse for, hvad vores platform kan bruges til.”

  Sportlas version 2, der er målrettet svømmeverdenen, ser dagens lys i starten af det nye år og vil indeholde funktionaliteter som resultater, kravtider, statistikfunktion, kommunikationsmodul mellem trænere og svømmere, sammenligning med topsvømmere, vidensdelingsværktøjer for trænere og en social del målrettet både unge og lidt ældre svømmere.

  Den nye App bliver en såkaldt native App, der samtidig fjerner de udfordringer, der har været på nogle telefoner med at skulle logge på Sportlas gentagne gange.

  I forbindelse med ansættelsen i Sportlas skifter Sarah samtidig til Holbæk Svømmeklub, men vedbliver at træne på det nationale træningscenter (NTC).

  Eventuelle spørgsmål til ovenstående kan rettes til direktør Johnny W. Henriksen på jw@sportlas.com eller 26 37 85 19.

  Mvh Sportlas-teamet

  3
  0

  Se alle kommentarer