Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  1 år, 3 måneder siden

  Bromer i gang igen (Svømningens verden uge 40)

  På Sportlas kigger vi hver fredag på, hvad der er sket i ugens løb i svømningens verden og hvad der sker i weekenden med stævner og øvrige aktiviteter.

  Hvis du har en aktivitet, vi ikke har nævnt, så kommentér under indlægget og vi lægger aktiviteten ind i indlægget med det samme.

  Siden sidste uge:

  Viktor Bromer er i gang igen

  Viktor Bromer deltog i weekenden i Thisted Cup med rigtig fine resultater til følge: 100 IM (56.87), 50 ryg (27.01 – finale 26.49), 100 fly (54.70), 50 fly (0.24.90 – finale 24.85), 200 IM (2.03.54), 50 fri (0.23.99 – finale 23.94), 200 fri (1.51.35), 200 fly (1.55.95). Mange løb med ganske højt niveau. Godt at se Viktor i gang igen.

  Du kan se alle resultaterne fra Thisted Cup her: 

  http://livetiming.dk/results.php?cid=2955&session=0&all=1

  Interviews på Sportlas

  I den kommende tid sætter vi på Sportlas fokus på de bedste, danske svømmeres sæsonstart. Vi har interview med Matilde Schrøder om hendes opstart og de flotte forbedringer den seneste sæson. Niklas Hedegaard fortæller om brystsvømning og de øvelser, han bruger, lige som Sarah Bro (i rygcrawl) og Emilie Beckmann (i butterfly) vil fortælle og inspirere lidt fra dagligdagen. Følg med i de kommende uger. Hvis du har ting, vi skal spørge dem om, så skriv til rc@sportlas.com 

  Ottesen flyver videre til World Cup

  Jeanette Ottesen har været særdeles godt svømmende til World Cups i østen og fortsatte ved stævnet i Dubai med flotte sejre i ganske fine tider. Du kan se svømmeunionens pressemeddelelse her: http://www.svoem.dk/Nyheder/Nyhed/?id=3540

  Resultater fra alle World Cups finder du her:

  http://omegatiming.com/Sport?sport=AQ

  Denne weekend skal du være opmærksom på….

  I kommende weekend afholdes der egentlig kun et enkelt stævne med interessere for dansk svømning, nemlig Swedish Swim Games.

  7.-9. Oktober: Swedish Swim Games i Stockholm (Langbane)

  Startliste: http://livetiming.dk/program.php?cid=2826

  Resultater: http://livetiming.dk/results.php?cid=2826

  Flere af de danske profiler deltager – bl.a. juniorlandsholdet, der er suppleret med en flok førsteårsseniorer.

  Pressemeddelelse fra svømmeunionen her:

  http://www.svoem.dk/Nyheder/Nyhed/?id=3542

  OBS: Hvis DIN klub afholder stævne, så skriv til rc@sportlas.com – så tager vi jeres stævne med i denne oversigt med det samme.

  HUSK at I kan smide billeder op fra jeres stævne i svømmegruppen. Lav et # så man kan finde dem – eksempelvis #SwimmingXgames

  God weekend!!

  1
  0

  Se alle kommentarer