Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  1 år, 3 måneder siden

  Interview med Lars Green Bach: Ny NTC-træner offentliggøres mandag!

  Som opfølgning på Nick Jubas afgang fra dansk svømning i december 2016 har vi haft fat i sportschef Lars Green Bach for at få præciseret den fremadrettede struktur.

  Sportlas: Lars – skal der ansættes en ny “ansvarlig landstræner” (National Head Coach) eller overtager Dean Boles det ansvar?

  LGB: Dean Boles blev i 2015 ansat som landstræner med et 2020 perspektiv. Det ændres der ikke ved med Nicks afgang. Dean er fortsat ansvarlig landstræner for dansk svømmesports internationale resultatskabelse på seniorfronten frem mod 2020. Præcis som Nick Juba har været frem mod 2016 og Paulus Wildeboer var som landstræner frem mod 2012.

  Sportlas: Der ansættes en ny, ansvarlig NTC-træner snarest (og en assistent). Vil den nye NTC-træner have andre opgaver end at træne svømmerne på NTC?

  LGB: NTC cheftrænerens hovedopgaver er naturligt nok træningen på NTC. Dertil er der nogle områder i vores nye strategi og handleplan, som blandt andet vedrører vidensudvikling og samspillet mellem NTC og dansk svømmesport. De opgaver vil de nye trænere på NTC naturligvis også være involveret i.   

  Sportlas: I den oprindelige ansættelse af Dean Boles var der beskrevet en klubudviklingsdel med organisatorisk udvikling af de største klubber (og tilsvarende skulle Thomas Stub udvikle talentmiljøerne). Hos hvem ligger klubudviklingsopgaverne fremadrettet?

  LGB: Sparringspartner for udviklingen af danske seniormiljøer med internationale svømmere og/eller internationalt potentiale i et 2020 perspektiv er fortsat Dean.

   

  Sportlas: Hvornår offentliggøres navnet på den nye NTC-træner? ….. og er der ellers noget til struktur og organisation, du gerne vil tilføje?

  LGB: Navnet på den nye NTC cheftræner offentliggøres i morgen mandag.

  Jeg håber, at vi inden så lang tid derudover kan offentliggøre det samlede NTC-trænerteam, og dermed vil Sportsafdelingen være fuldtallig i forhold til det nuværende antal årsværk.  

    

  Sportlas: Tak for din tid.

  0
  0

  Se alle kommentarer