Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  1 år siden

  Uro i svensk svømning – derfor har de smidt to svømmere af holdet! (Svømningens verden uge 44)

  På Sportlas kigger vi hver fredag på, hvad der er sket i ugens løb i svømningens verden og hvad der sker i weekenden med stævner og øvrige aktiviteter.

  Hvis du har en aktivitet, vi ikke har nævnt, så kommentér under indlægget og vi lægger aktiviteten ind i indlægget med det samme.

  Siden sidste uge:

  Regionale mesterskaber i udkants-Danmark

  I Hjørring og Nakskov blev der svømmet øst og vest kortbanemesterskaber med mange notable resultater iblandt. Frans Johannesen fortsatte sine takter fra Ringsted Cup og svømmede fine 1.47.37 i 200 fri. Niklas Hedegaard svømmede flotte tider og forsøgte at kvalificere sig til VM på kortbane – dog forgæves. Samme forsøg gjorde Signe Bro, men også hun missede kravtiden. Mon ikke vi ser dem begge til EKM i København? Nakskov Svømmeklub havde sat alle sejl til for at gøre stævnet godt og både mad og humør var i top hele weekenden. Tak til Nakskov Svømmeklub for et top-arrangement.

  Resultater Øst: http://livetiming.dk/results.php?cid=2912 

  Resultater Vest: http://livetiming.dk/results.php?cid=2913 

  Uro i svensk svømning – derfor har de smidt to svømmere af holdet!

  Iflg. kilder i svensk svømning drejer udelukkelsen af Michele Coleman og Jennie Johansson sig om en eller flere episoder til de netop overståede Olympiske Lege i Rio. Der er masser af snak i krogene i svensk svømning, men ingen ved rigtigt, hvad der er sket – kun at de to svømmere er udelukkede fra VKM. Vi følger episoden, som du også kan følge på den svenske side http://www.simma.nu 

  Kommende weekend skal du være opmærksom på….

  10.-13. December: DM på kortbane (Bellahøj)

  Juniorerne mødes til DM junior på kortbane i Bellahøj. Det skal nok blive en fest – man mindes de gode takter fra DM junior langbane i sommer. Nu håber vi bare, DM senior ikke fuser ud som i sommer – men Esbjerg har gjort en masse for at det ikke sker! Mere om det i næste uge.

  Startliste til DM junior: http://livetiming.dk/program.php?cid=2976

  18.-20. November: Vestkyst Cup (Esbjerg)

  10 klubber, 330 svømmere og 2.250 starter, næsten alle svømmere tager lørdag aften på SvDK og ser finaler ved DMK. Desuden er der i stævnet flettet et par mastersholdkapper ind, som går efter danske rekorder.

  Startliste: http://www.svoem.org/Aktuelt/Kalender/Aktivitet/?id=10603

  17.-20. November: DM Kortbane Senior (Esbjerg)

  Næsten alle danske klubber er repræsenterede, 250 svømmere, flere af OL deltagerne. Fra Esbjerg har vi modtaget følgende: “Det bliver et DM der ikke tidligere er set, og vi regner med at afsløre noget af det i de kommende uger inden vi starter. På Snapchat, esbjergsk, vil flere af profilerne ved DMK vise lidt af deres forberedelser. På alle sociale medier forsøger vi at bruge #DMK2016Esbjerg så det er nemt at finde billeder, informationer og andet.”

  Spændende og glædeligt, at der virklig gøres noget ud af tingene ☺

  Startliste: http://www.svoem.org/Aktuelt/Kalender/Aktivitet/?id=11238

  OBS: Hvis DIN klub afholder stævne, så skriv til rc@sportlas.com – så tager vi jeres stævne med i denne oversigt med det samme.

  HUSK at I kan smide billeder op fra jeres stævne i svømmegruppen. Lav et # så man kan finde dem – eksempelvis #SwimmingXgames

  God weekend!!

  Teamet bag Sportlas

  3
  2

  Se alle kommentarer