Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  12 måneder siden

  Rikke Møller Pedersen melder fra til VKM

  Med et sent afbud og to lige så sene eftertilmeldinger er holdet til VKM i Canada om 12 dage blevet en enkelt svømmer større. Rikke Møller Pedersen, der er forsvarende verdensmester på kortbane fra 2014, har meldt fra med følgende begrundelse:

  “Da jeg efter OL har følt mig udkørt og træt, har jeg brug for at lade op inden sæson2017. Jeg har stor lyst til at skabe gode resultater i 2017 men må indse, at energien ikke lige rækker til, at jeg kan kæmpe med om medaljer til VM. Derfor ser jeg mig nødsaget til at melde fra.”

  Til gengæld har man valgt at udtage Matilde Schrøder fra STO efter de flotte 1.06 i 100 bryst i sidste uge til DKM (en forbedring på over 2 sekunder). Ligeledes har man suppleret med at udtage Sebastian Ovesen fra KVIK efter hans flotte 1.45.0 i 200 fri til samme DKM. Meget mærkværdigt i øvrigt, at han ikke allerede var udtaget efter at svømmet den hurtigste tid i efteråret af alle til Hillerød Cup samme weekend som Øst og Vest kortbane…. efter et særdeles mærkværdigt forløb, hvor han endda havde indsendt pasbillede på foranledning fra svømmeunionen inden det oprindelige hold blev udtaget…. og alligevel ikke blev udtaget…. men nu er han så endelig blevet udtaget.

  Du kan læse mere i pressemeddelelsen fra SVØM her:

  http://www.svoem.org/Aktuelt/Nyheder/Nyhed/?id=6216

  /RC

  2
  0

  Se alle kommentarer