Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  11 måneder, 2 uger siden

  VAT CPH på vej mod opløsning?

  I sidste uge blev alle 6 VAT-trænere opsagt med udgangen af sæsonen. Det skete efter udsendelsen af mailen herunder fra formand Torben Hjalholt, som vi er kommet i besiddelse af og som er sendt til alle medlemmer i VAT CPH:

  “Kære alle,

  Jeg har i dag måttet meddele alle trænere for VAT-CPH at de vil modtage en opsigelse inden den 31/12 i år med effekt til sæsonafslutningen.

  Den samlede bestyrelse er kommet til den konklusion at det er det eneste ansvarlige, der kan gøres da vi ikke kender det økonomiske fundament for VAT-CPH for den næste sæson og frem.

  Jeg skal understrege at opsigelsen af trænerne på INGEN måde er et udtryk for utilfredshed med trænernes virke og indsats.

  Bestyrelsen er naturligvis opmærksomme på at dette er en ret voldsom manøvre, som ikke er omkostningsfri, ikke mindst for vores trænere. Derfor vil vi som ledelse også gøre hvad vi kan, for at støtte, guide og hjælpe trænerne så godt som muligt gennem perioden frem til sommeren 2017.

  At VAT-CPH er på vej igennem en omvæltning er ingen hemmelighed, men netop de omvæltninger vi står overfor gør at vi som bestyrelse har brug for en stor grad af handlefrihed. Den frihed har vi nu taget os med opsigelsen af trænerne – således at vi ikke skal hænges i gamle strukturer og mønstre, som kan være uhensigtsmæssige, men til gengæld kan bygge noget nyt og mere tidssvarende op for den næste sæson. Bestyrelsen er naturligvis klar over at alle helst vil have en hurtig afklaring af hvad, der sker fremover både i indeværende sæson og videre herefter. Der må derfor heller ikke herske tvivl om at der bliver arbejdet på højtryk for at finde de rigtige løsninger for det fremtidige VAT-CPH. Det betyder at vi som ledelse nu sætter fokus på to ting: 1. at svømmerne til dagligt er glade for at gå til træning og yder deres bedste når de er til træning 2. at bygge et nyt fællesgrundlag for VAT-CPHs fremtid, en proces som allerede er godt i gang.

  — Med venlig hilsen,

  Torben HjalholtFormand, VAT-CPH

  Sportlas: Det er et tankevækkende (men også økonomisk ansvarligt) træk af bestyrelsen, som set udefra kommer i efterdønningerne af Vallensbæks udmelding af VAT CPH. Det er spændende at se, om man kan få økonomien til at hænge sammen og fortsætte det mest traditionsrige startfællesskab i dansk svømning. Det startede oprindeligt med VAT89 (Vallensbæk, Albertslund og Taastrup) i 1989 og har eksisteret siden. Lad os håbe, det fortsætter til glæde og gavn for området og for dansk svømning. Med den nye langbane i Taastrup ville det være trist at skulle starte forfra i en enkelt klub frem for at fortsætte startfællesskabet…

  /RC

  0
  0

  Se alle kommentarer