Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  10 måneder, 1 uge siden

  GSC laver kæmpe scoop – igen!

  Efter sidste år at have lavet et scoop med ansættelsen af Stefan Hansen som ny elitetræner, gentager GSC på imponerende vis med endnu et scoop i offentliggørelsen af Stefans afløser. Det bliver nemlig ingen ringere end Flemming Poulsen, den mangeårige, danske toptræner, der efter flere ophold i udlandet (senest 6 år i Uster i Schweiz) vender hjem til Danmark. Givet at Flemming er rundet de 60 er det med stor sandsynlighed også Flemmings sidste topjob i svømning – selv om man lige præcis med Flemming aldrig skal lave nogle helt endelig konklusioner på noget.

  Flemming Poulsen er en uhyre dygtig og kompromisløs elitetræner med utallige topsvømmere på sit CV. Flemming kendetegnes også ved at være ganske kompromisløs og ærlig i sine udmeldinger omkring dansk elitesvømning både organisatorisk og sportsligt. Dette gælder både i klubregi og ifh. dansk svømmeunion. Med Flemming Poulsens hjemkomst er Dansk elitesvømning blevet en stor profil rigere. Og GSC har lavet endnu et scoop…. tillykke!

  I pressemeddelelsen fra GSC hedder det:

  Flemming Poulsen ansat som elitetræner i GSC fra 1. april 2017

  Vi er stolte af, at kunne fortælle, at vi har ansat Flemming Poulsen som elitetræner og holdansvarlig træner for elite/senior/junior holdet, som han overtager ledelsen af efter Danish Open.

  Flemming vender retur til dansk klubsvømning efter 6 år som elitetræner i Uster, Schweiz. Før da har Flemming stået i spidsen for de mest fremtrædende klubmiljøer i Danmark, senest Sigma, og har tidligere tillige været dansk landstræner i en årrække. Flemming Poulsen vil af mange betegnes som den mest meriterede danske træner gennem tiden. 

  Flemmings resultater og baggrund tæller blandt andet:- 12 år som dansk landstræner- 7 x deltagelse ved OL, heraf de seneste 4 i træk- 22 svømmere + 2 triatleter kvalificeret til OL- Medaljer til alle internationale mesterskaber- 50+ svømmere kvalificerede EJM-EM-VM-OL- 500+ danske mesterskaber

  Flemming udtaler: ”Jeg glæder mig meget til, at få muligheden for, i samarbejde med Kim og trænerteamet, at arbejde med og udvikle klubbens elite/senior/junior hold. Jeg ser GSC som en spændende klub med gode og udfordrende målsætninger og ser frem til, at springe på GSC holdet efter Danish Open. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan flytte GSC mod de nye mål og glæder mig til at møde alle svømmere, trænere, bestyrelsesmedlemmer og forældre”.

  Det har været afgørende for os at finde en profil, der i samarbejde med vores øvrige dygtigetrænerstab kan flytte GSC til det niveau, som vi sigter efter. En absolut topklub i Danmark med stor bredde, der samtidig kan føre de største talenter til de største internationale resultater. Det er vi overbeviste om, at Flemming kan bidrage til.

  Flemming vil i dagligdagen danne makkerpar med Sofie Seheim, der har været assisterende træner på holdet siden sommeren 2016, og fortsat vil varetage denne rolle med deltagelse i alle træningspas og aktiviteter.

  Vi ser sammen frem til en spændende fremtid, og glæder os til at byde Flemming velkommen efter Danish Open.

  Med sportslig hilsenKim W. Marquardt, SportschefTlf. 23 71 64 10 / Mail: sportschef@gsc.dk

  /RC

  2
  1
  • 2 personer synes om dette.
  • Der sidder altså nogle folk i GSC der ved hvad de laver når der skal ansættes! Uden tvivl et kæmpe scoop 👌

  Se alle kommentarer