Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  10 måneder, 1 uge siden

  Tidlig Silly Season i år …. Flere jobskifter!

  Der sker sandelig ting og sager i de danske svømmeklubber i disse dage. I morges kunne vi fortælle om GSCs nye ansættelse og nu er der nyt fra tre store eliteklubber ifht. ansættelser:  

  Mest notabelt er det indiskutabelt, at landets klart største svømmeklub Hovedstaden siger farvel til Øyvind Røsland som cheftræner, der har valgt at sige op fra 31. juli af personlige årsager. Olaf Wildeboer overtager ikke overraskende jobbet som cheftræner. Man kan læse mere på Hovedstadens hjemmeside her:

  https://www.hsk.dk/nyheder/øyvind-stopper-pr-317-som-cheftraener/

  I det midtjyske er der udskiftning og Silkeborg skal have ny cheftræner da Martin Duedahl har valgt at sige ja til et job som klubchef i Herning Svømmeklub. Dermed vender Martin tilbage til sin “gamle” klub og Silkeborg skal på jagt efter en ny træner. Jeppe Høgild fortsætter som elitetræner i Herning efter Casper Iversen har valgt at forlade jobbet. Det ser sgu lidt tungt ud at få den klub på fode igen, men held og lykke skal der i hvert fald lyde til den nye klubchef! Lidt overraskende forlader Martin jobbet i Silkeborg allerede 1. maj og efterlader dermed Silkeborg i en temmelig svær situation to måneder før DM. Man kan læse mere om Martins jobskifte her:

  http://www.herningsk.dk/Martin-Duedahl

  Der er stadig en del ubesvarede spørgsmål om trænerkabalerne i år:

  – Hvem skal til Køge?

  – Hvem skal have den nok højst promoverede andenholdsstilling i SIGMA?

  – Hvor mange stillinger når vi op på i skifte-cirkus i år? (Mit bud er 10 mere end de nuværende).

  /RC

  1
  0

  Se alle kommentarer