Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  9 måneder, 2 uger siden

  Pressemeddelelse: Første svømmer på Holbæk Svømme-Akademi fra august

  Holbæk Svømmeklub kan i disse dage med stor glæde byde velkommen til Jakob Schmidt, der starter i klubben nu i april og som starter på Holbæk Svømme-Akademi til august. Konkret betyder det at Jakob flytter til Holbæk fra august og bor på Stenhus Private Kostskole mens han tager 3. og 4. år af Team Danmark-gymnasiet på Stenhus Gymnasium.

  Samarbejdet mellem Stenhus Gymnasium, Stenhus Private Kostskole og Holbæk Svømmeklub bliver således sat i gang allerede halvandet år før Holbæk Sportsby står klar. 

  Det er glædeligt mener forretnings- og sportschef i Holbæk Svømmeklub, Ricki Clausen, der udtaler:

  ”Jakobs skifte er for os en fremragende mulighed for at få testet svømmeakademiet inden Sportsbyen åbner. Derfor vil der være stor fokus på at få Jakobs hverdag til at fungere, så vi er helt klar med det rigtige setup når der forventeligt starter flere svømmere i august 2018. Jakobs skifte har samtidig bevist for mig, at både Stenhus Private Kostskole og Stenhus Gymnasium i meget høj grad mener det, når de siger, de gerne vil udvikle svømmeakademiet sammen med os. Vi har kun mødt velvilje og fleksibilitet fra start til slut i processen fra begge skoler og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med og om mange flere svømmere i fremtiden.”

  Om skiftet til Holbæk Svømmeklub og Holbæk Svømme-Akademi siger Jakob selv:

  ”Jeg har været glad for at være i Triton Ballerup. Jeg skylder både klubben som helhed og cheftræner Morten Marstrand en stor tak for at hjælpe mig der til, hvor jeg er nu. Efter mange år i den samme klub er jeg dog nået til den konklusion, at der skal ske noget nyt for mig både sportsligt og personligt, hvis jeg skal udvikle mig yderligere som svømmer. I den proces er Holbæks setup – både før og efter Sportsbyen – det mest interessante for mig. Der er både nogle visioner og en lokal opbakning, som jeg er meget imponeret over.”

  Eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes rettet til forretnings- og sportschef Ricki Clausen på 26 25 25 31 eller rc@swimhsk.dk

  Mvh Holbæk Svømmeklub

  0
  0

  Se alle kommentarer