Aktivitet

 • lavede en statusopdatering

  6 måneder, 3 uger siden

  Chris Christensen overtager ansvaret i Holbæk

  Fra Holbæk Svømmeklub har vi modtaget følgende pressemeddelelse:

  Chris Christensen har pr. 1. april overtaget det daglige træningsansvar for klubbens A/B-gruppe på i alt 31 svømmere. Beslutningen om at flytte ansvaret for den daglige træning over til Chris er baseret på et ønske om at flytte Sportchef Ricki Clausen til en mere kommerciel stilling som Forretnings- og Sportschef med ansvar for kommende kommercielle spor i foreningen.

  Om skiftet udtaler Ricki Clausen:”Chris har gennem de sidste 9 måneder vist både svømmerne, klubben og mig, at dette er et naturligt skridt i hans trænerudvikling. Vi har – på godt jysk – fået mere end vi har betalt for, da vi ansatte Chris og det tager vi nu konsekvensen af. Groft sagt ansatte vi en årgangstræner, men vi har fået en seniortræner.Samtidig vil jeg skulle bruge meget mere tid på vore tre kommercielle spor, så det passer rigtig fint ind i vores overordnede organisatoriske udvikling frem mod Sportsbyen, at give Chris et udvidet ansvar, som han i høj grad har vist, at han kan forvalte. Der er således kun positive aspekter i dette skifte. Selv ser jeg meget frem til at bruge den energi på vores kommercielle spor, som vores kraftige satsning henimod Sportsbyen kræver.”

  Eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes rettet til Forretnings- og Sportschef Ricki Clausen på rc@swimhsk.dk eller 26 25 25 31.

  Mvh Holbæk Svømmeklub

  1
  0

  Se alle kommentarer