Aktivitet

 • skrev en opdatering i gruppen Gruppelogo af SvømningSvømning

  2 år siden

  Lidt mere om DM i Herning, uden at afsløre alt for meget.
  Først og fremmest er DM det fornemmeste mesterskab på Dansk grund, altså en god grund til også at festliggøre denne event. Ikke bare lade det rulle af stablen som alle andre stævner.
  I forhold til hallen, bliver svømmere og trænere samlet på tribuner på den ene side af hallen, og alle de der måtte have interesse for det flotteste svømning DK kan præstere, sidder på en tribune for sig selv, på modsatte side, og i 1.sals højde. Således skiller vi aktive fra tilskuere, ikke tidligere praktiseret i DK.
  Under begge mesterskaber DJM og DM er alle bassiner i svømmehallen lukket for offentlig badning, hvilket betyder at ind og afsvømning kan foregå i den gamle 25 m hal som ligeledes kan benyttes af trænere eller andre der måtte have den slags tilbøjeligheder.
  DSTS er ligeledes involveret i “mellemdagen” og jeg forventer at der også kommer noget fra den kant.
  For trænerne og de frivillige vil vi gerne gøre lidt ekstra. Der er afsløret en ekstra lækker lounge, hvor man kan slappe rigtigt af, og være lidt væk fra klordunsten, bløde møbler, god kaffe, friske aviser, internet og naturligvis livestreaming så man kan følge med.
  Vi leger med ideen om et særligt lysshow, måske noget ild hvis det kan lade sig gøre, men lad os se hvor den lander. Ikke mere nu, men er der ideer man kunne tænke sig at vi skal tage op er man velkommen til at komme med input. Vi arbejder udfra devisen; alt kan lade sig gøre, indtil det modsatte er bevist.

  3
  7
  Delt af:
  • Profilbillede
  • Profilbillede

  • 3 personer synes om dette.
  • Mega fedt at der gøres så meget ekstra ud af DM. Man kunne dog lidt frækt spørge, om det ikke blot burde være naturligt ;)

  • 3 personer synes om dette.
  • Det kunne jo gå hen og blive det første danske mesterskab med (simple) internationale forhold! DET KAN VI GODT LIDE!
   Og @rickiclausen det BURDE være naturligt ;)

   • 3 personer synes om dette.
   • Det er ikke store ting, der skal til at flytte tingene. En anstændig temperatur og en god speaker, så er man halvvejs i mål med ethvert svømmestævne. Har du andre gode idéer @krooyer ?

    • 3 personer synes om dette.
    • Nu har jeg efterhånden prøvet lidt stævner, og en god speaker gør rigtig meget..
     En speaker der ikke kun ramser heats op, og som rent faktisk ved noget om svømning, kan gøre er middelmådigt stævne godt. Ordentligt musik gør også meget for et stævne: Vi magter ikke mere Marie Key på repeat! Et af de bedste invitationsstævner jeg har været til, har været International Meeting Uster i Schweiz hos Flemming Poulsen i den gamle 25m hal. Her var der en god, international speaker, EN DJ, der fik gang i hallen og spillede god og varieret musik. Selvom deres gamle hal er beskeden, så var den udnyttet 100%. Der var et 20m udsvømningsbassin, men der var lagt banetorve i, så man rent faktisk kunne svømme. Der var bygget en tribune ind over udsvømningsbassinet, så der var en større rummelighed for tilskueer. Så var der selvfølgelig også indmarch til finalerne, og deres DJ fyrede godt og grundigt op for stemningen.
     Alle de små deltager tog stævnet op på et helt nyt niveau! Der blev skabt en positiv, proffessionel og behagelig stemning i hallen!
     MUSIK, MUSIK, MUSIK! …det kan virkelig gøre en forskel!

  • 3 personer synes om dette.
  • Meget enig i at musik kan gøre en forskel, men musik under heats synes jeg er en uskik. Hvorfor skal 1500 fri ikke tages lige så alvorligt som 100 fly? En speaker der tager sin opgave ligeså alvorligt som deltagerne er en betingelse. Ingen tåbelige konkurrencer iværksat af en speaker der keder sig. Til gengæld speak der passer til seriøsiteten et DM fortjener.

   • 3 personer synes om dette.
   • 1500 fri er hamrende kedeligt at se på sammenlignet med 100 fri. Basta. Derfor skal der være musik. Problemet er, at du tænker som “træner”. Vi skal tænke på “tilskuerne” – ikke hverken trænere eller svømmere. Ellers bliver det aldrig (!) spændende at se et svømmestævne.

    • 3 personer synes om dette.
    • Nej Ricki, jeg ser på det med den respekt de fortjener. Altså de fortjener da den samme som de der svømmer de korte løb. So please, no more Nice Little Penguins

  Se alle kommentarer